E-mail

info@alienline.com

Webshop

under constuction

Írjon nekünk

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Általános

Az Alienline termékek webshopunkon keresztül rendelhetőek regisztráltak felhasználóknak vagy látogatóknak. A kiválasztott terméket kosárba téve, követve a vásárlás lépéseit, leadhatja rendelését.
Egyelőre online fogadunk megrendeléseket, a webshopon keresztül 24 órában, a hét minden napján.
Ha szeretne APO vagy FPO címre szállíttatni, kérjük, rendelés előtt vegye fel velünk a kapcsolatot a shop@alienlineshop.com címen. Kérjük, vegye figyelembe, hogy PO címre nem szállítunk.
Bankkártyával (Visa, MasterCard, Discover, American Express), PayPal-on keresztül.
24 órán belül minden esetben e-mailes visszaigazolást kap, amennyiben helyesen adta meg e-mail címét. Az értesítő tartalmazza a szállítási részleteket is.
Egy példányt elektronikusan kiküldünk e-mail címére a rendelést követően, egyet pedig a kiszállított termékkel együtt.
A webshopon keresztül leadott rendeléseket 2 munkanapon belül feldolgozzuk.
A rendelés visszaigazolás tartalmazza a csomagkövető információkat. A kapott csomagszámmal lekövethető a szállítás státusza.
Ha törölni szeretné rendelését, vegye fel velünk a kapcsolatot a shop@alienlineshop.com címen.
Ha szeretne változtatni rendelésén, vegye fel velünk a kapcsolatot a shop@alienlineshop.com címen.
A rendelés feldolgozását, a termék csomagolását és házhoz szállítását. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szállítási költség összege változhat a célország aktuális vám- és adókötelezettsége szerint. Az Általános Szerződési Feltételek országonként eltérhetnek.
A kiszállítási idő függ a termék rendelkezésre álló készletétől, a szállítási célországtól és a választott szállítási módtól.

Elérhetőség

Termékeink hamarosan elérhetőek lesznek boltokban, egyelőre azonban csak webshopunkon keresztül rendelhetőek.

Visszaküldés

Ha szeretne visszaküldeni vagy cserélni egy terméket, vegye fel velünk a kapcsolatot a shop@alienlineshop.com címen.
Amint visszaérkezik hozzánk a termék, e-mailes értesítőt küldünk és teljesítjük a visszatérítést. A szolgáltató banktól függően 5-10 napot is igénybe vehet a tranzakció.
Ha problémája adódik egy Alienline termékkel, vegye fel a kapcsolatot a shop@alienlineshop.com címen. Kézbesítéskor a futár jelenléténél kell meggyőződni a csomag ill. termék sértetlenségéről. Amennyiben a termék sérült vagy sérülhetett a szállítás során, jegyzőkönyveztetni kell! Ha ezt elmulasztja, akkor sem a szállítást végző cég, sem pedig az Alienline nem tud felelősséget vállalni.